Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | 2 | 3 | (Page 4) | 5 | 6 | .... | 12 | newer

  0 0
 • 06/12/13--11:58: Lekeservise!
 • Dette sjarmerende lekeserviset fant jeg en dag jeg tittet innom Fretex...   Det er så flott. Skjønne  dyr, svevende i en luftballong!


     Herlig med nye bruktfunn til lekekjøkkenet! 
  De enslige tefatene fikk også bli med hjem...


   Så er det slik at disse skjøre lekene også skal lekes med. Den store muggen har allerede blitt  slengt i gulvet ved et uhell - men med litt lim  satt hanken på igjen. Hos oss skal (neeeesten) ingenting være for fint til at det ikke kan røres av små barnehender...

  I morgen skal vi i gang med flislegging på badet! Her går det fremover! Stikk gjerne innom meg på instargam (@litehi) og se  bilder av flisene og baderomsinnredningen.   Tusen takk for de koselige ordene dere legger igjen hos meg.
  Ha en fin onsdag!

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 06/14/13--06:17: I'm in love!
 • I dag kom jeg over  noen utrolig flotte interiørbilder som jeg bare dele med dere! Gjør dere klar for et skikkelig bilderas!

  I'm in love
   


  Badet vårt blir litt senere ferdig enn først antatt. Er det ikke alltid slik at oppussing tar litt lengre tid enn man tror? Flisene kommer i hvert fall på plass i løpet av dagen, så vi ser lyset i enden av tunellen. ;o)

  Bildene fant jeg HER, og på denne flotte svenske bloggen: in-myhouse.blogspot.se (verdt å ta en tur innom)! God helg!

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0

  Dagene (og ukene) flyr av sted! Jeg stikker bare innom for å gi dere en liten oppdatering på hva som egentlig foregår hos oss.

  Hjemme i vårt lille hi skjer det mye om dagen, så mye at vi faktisk ikke kan bo hjemme! Den siste uken har vi bodd hos min gjestfrie svigermor. Derfor har jeg heller ikke mulighet til å dele interiørbilder fra Lite hi med dere. Badet er fortsatt under oppussing, og så fort det er ferdig kommer det hjelpsomme håndverkere som skal slipe og lakkere gulvene våre på stuen, kjøkken og ganger. Alle gulvene skal bli nærmest hvite, foruten badegulvet. Pr. dags dato har vi et gulv som har gulnet veldig - ikke særlig pent! Gulvprosjektet tar heldigvis ikke mer enn 2 dager (det er en av fordelene med å la fagfolk  gjøre jobben). Ny farge på gulvet er noe vi har tenkt på og drømt om lenge, da vi er svært fornøyd med de hvite gulvene vi har på soverommene i boligen. Jeg har også vært innom en del loppemarkeder i helgene som har gått, og har kommet hjem med mang en fantastisk skatt som dere skal få titte på så snart vi får de i hus.


  (Slenger med et bilde jeg har vist før, i påvente av bilder fra vårt "nye" lille hi)

   Bloggen er hverken glemt eller gjemt, altså - den må bare ta seg en liiiiten pause! (snufs). Gjett om jeg gleder meg til å dele bilder av resultatet med dere!  Store og små gleder seg stort til å få hverdagen tilbake i "nytt" hjem.

  Håper dere alle er tålmodige og venter sammen med meg?                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 07/01/13--01:02: "Nytt" gulv!
 • Heisan! Plutselig var jeg tilbake. I går flyttet vi  hjem igjen til vårt lille hi! Vel hjemme ventet nylakkerte gulv på oss. Gulvene i stue, kjøkken og ganger er slipt og lakkert med en farge som heter "Super white". Det var et firma som heter FloorTech DA som ordnet gulvene - og vi ble veldig fornøyde med resultatet! FloorTech kan derfor anbefales på det sterkeste (selv om de kom 4 1/2 time for sent!) . Kommer ikke håndverkere alltid for sent ?;)

  Siden jeg ikke er videre glad i å tørke støv syns jeg det var herlig at det støvet minimalt. Da var det bare å tørke raskt over, og flytte inn  møblene igjen.  Jeg liker filosofien bak å fikse gulvet vi har, fremfor å kjøpe nytt! :)
  Slik så forresten gulvet vårt ut før:

    


  Med nye lyse gulv virker vårt lille hi mye større!

  Ellers har jeg et spennende DIY-prosjekt på gang. Jeg har en mor som er  fotograf - så med litt hjelp fra henne har jeg snart fått til noe utrolig flott! Gleder meg til å vise dere så fort det er ferdig. :)

  Ønsker dere alle ei riktig fin uke!  / Dette innlegget er ikke sponset.

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 07/02/13--04:00: Hello dots!
 •  Jeg kan ikke annet enn å digge disse putene som kom i posten for noen dager siden!  Hello dots!  Begge putene er kjøpt for en billig penge hos Ellos.
  DIY-prosjektet mitt er også ferdig! :)
  Bilder av det kommer snart...
   
  Ha en superduper tirsdag!
   
   
                                                  post signature


  bildebilde

  0 0

   I garasjen til bestefar fant jeg en gammel vindussprosse som ikke var i bruk... Kunne jeg få den, mon tro? Jada, men hva skal du med den da? spurte bestefar.  Jeg skulle lage en bilderamme til kjøkkenet, selvfølgelig! Med hjelp fra min kjære mor som er hobbyfotograf med to egne studio fikk vindussprossen et helt nytt liv! (Sjekk gjerne ut bildene hun  har tatt HER.)  Litt maling og gavepapir med grafisk mønster fra Søstrene Grene ga det hele litt mer liv og røre! Gråfargen blandet jeg sammen selv. Bildene og gavepapiret er festet med markeringsteip og skoletyggis. Da er det lett å bytte ut etter hvert som vi vil ha en forandring.  Og med to små i hus er det definitivt liv og røre. Rammen passer oss bra, med andre ord.  Det var kjekt å se de store øynene på barna da de fikk se den store rammen med  bilder av seg selv!

  Her skinner solen - best å komme seg ut! Håper dere alle får en herlig sommerdag!

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0

  På kjøkkenet har vi et glasskap. Jeg  syns jeg har dekorert veggen bak med kult gavepapir, mannen mener jeg har dekorert det med hypnosepapir. Heldigvis har jeg bare festet det med skoletyggis, så om mannen i huset virkelig blir hypnotisert er det bare å bytte det ut!


   
  Mummikoppsamlingen vokser seg sakte men sikkert større...  Englekoppene var jeg så heldig å vinne hos Mrs. Monday! Hurra!
   
   
  En dansende Señorita  har også fått innpass i kjøkkenskapet. Jeg vil ikke si at hun er særlig praktisk anlagt. Hun er et souvenir fra svigermor!  Denne gigantiske kaffekjelen fant jeg på loppis. Og jammen fulgte det med et par edderkopper på kjøpet også. HYL! Nå er den vasket grundig og venter på blomster. Den blir nok fin på balkongen, tenker jeg!

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 07/05/13--03:03: Vårt nye bad!
 • Endelig kan jeg vise dere de første bildene fra vårt nye bad! Dere som følger meg på instagram (@litehi), har allerede fått en liten smakebit. Vi er utrolig fornøyd med det nye badet vårt. Selve prosessen har tatt mye lengre tid enn vi trodde på forhånd, men det er verdt å vente på.


   

  Baderomsinnredningen heter "Herregård" og er fra Talgø. Over speilet i baderomsinnredningen er det integrerte downlights.


  Det gjenstår fortsatt litt arbeid på badet. Blant annet kommer elektrikeren på tirsdag slik at vi får lys der inne. Kontakt til vaskemaskinen må komme på plass, og varmekablene skal kobles til strøm.  Taket skal også males og lister skal komme opp. Nå står det bare en arbeidslampe på gulvet. På grunn av dårlig belysning og 0 vindu ble dessverre ikke bildekvaliteten av ypperste kvalitet.

  I dag  kunne vi dusje hjemme i vårt lille hi for første gang på det nye badet! Dusjen var helt fantastisk og liten og stor fikk god plass. Dusjen er dansk design. 

  I dette hjørnet skal vaskemaskinen stå, da vi ikke har vaskerom:   Før var badet vårt som et bittelite bøttekott. Det var ekstremt lite (og stygt). Vann kom også opp under flisene etter vi hadde dusjet, så det var deilig å få nytt bad. Nå har det blitt i underkant av 6 kvm. Det er fortsatt ikke så  stort, men for oss føles det helt gigantisk i forhold til det gamle.

  Slik så badet vårt ut før *skrekk og gru*:  God helg, alle sammen!


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 07/10/13--07:39: Sommer på jorda!
 • NIB's utfordring denne måneden heter "Sommer på jorda - smil over alt". Man kan vel ikke annet enn å glede seg over en slik utfordring! Her kommer mitt bidrag:  De siste tre årene har vi holdt oss innenlands i sommerferien. Vi setter ekstra stor pris på deilige jordbær, vannmelon, sene lyse kvelder og blomster fra naturen når vi har sommerferie!  Interiøret er fargerikt og lett. Barna og jeg plukker blomster og tar med inn - slik får vi den skikkelige sommerfølelsen uansett om det regner eller er sol ute. I dag er det overskyet og grått ute...
   


  Da er det koselig å sette seg rundt kjøkkenbordet med jordbær og fine blomster.
  De av dere som følger bloggen min vet at det meste av vårt interiør er kjøpt brukt eller laget selv :)  Jeg skulle gjerne vist dere bilder fra en flott uteplass, men balkongen vår er akkurat nå omgjort til midlertidig verksted - da vi fortsatt driver å pusser opp. Slik så balkongen vår ut i mai i år:  Jeg håper vi får nyte noen solrike dager her ute før sommeren er over. Se fler sommerlige bilder fra utfordringen her.
   
   
  God sommer til  dere alle!
   
  Smil fra:

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 07/19/13--03:43: California! • Nå har vi pakket koffertene og nyter late dager på ferie. Overskriften lyver litt, da vi slett ikke er på Californiatur. Men mitt "nye" skilt er definitivt fra California. Da jeg tilfeldigvis kom over dette skiltet fra California på et loppis måtte det bare få bli med hjem til vårt lille hi (til tross for at det var overpriset til loppis å være...). Skiltet passer så fint til lampen fra Fretex! Bildene er forresten tatt før vi reiste.
  Den søte muggen er fra Figgjo (grønn marie), den fikk jeg av en venninne til bursdagen min. Skapet som ble gitt bort på finn.no er malt i samme fargekode som muggen! Nydelig grønnfarge! Det store bildet og vimpelrekken har jeg laget selv. Det er veldig lett å lage vimpelrekker selv - jeg har bare brukt en hyssing og teipet på papptrekantene med en blank teip.  

  Nå har vi vært i sommerhuset vårt i ei lita uke - og vi har besøkt namsskogan familepark. Regnet pøser ned...Neste tur går til Sogn og Fjordane, og der er det heldigvis meldt sol! Vi gleder oss! 

  Håper dere nyter sommeren! Sommerklem fra:
  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 07/21/13--08:55: En skatt fra hytta!
 • Når vi er på hytta må jeg alltid lete litt i skuffer og skap for å se om jeg har oversett noe året før ;) Denne gangen kom jeg  hjem fra hytta med et par skjønne ulltepper, en retro lampe, retrostoffer og skjøre gamle julekuler. Morsomt! Julekulene skal dere få se når vi nærmer oss jul. De er så skjønne, og jeg gleder meg allerede til å ta de frem!  Det ene ullteppet er allerede tatt frem. Det er så nydelig med lyseblå -og lysegrønne detaljer. På innsiden er det mer blått enn hvitt, med et litt annet mønster - morsomt om man vil variere litt...  Her er det surt og kaldt også i juli, så ullteppene er gode å ha når man skal krølle seg sammen i  sofaen. Jeg syns det er kjekt at ullteppet er så sommerlig i mønsteret!  Snart drar vi av sted på vår neste  ferietur - og da gleder vi oss til å få litt sol på kroppen! Har ingen planer om å pakke med oss ulltepper! ;)  Håper dere nyter sommeren, med eller uten ullteppe!

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 08/02/13--04:24: Industrilamper!


 • Her har vi så smått begynt hverdagen igjen, etter en lang og koselig  ferie! Barna har begynt i barnehage, og jeg begynner snart å  studere igjen (master i  pedagogikk, retning  utdanning og oppvekst). Da blir det nok lite med tid til interiørblogging, men jeg håper at jeg fortsatt har litt tid til overs slik at jeg kan drive med hobbyen min! Det er lov å håpe, ikke sant?  Denne tøffe lampen fant jeg i vannkanten da vi var på ferie. Skikkelig kul! Jeg hadde nok litt flaks. Den henger i en rusten kjetting og pynter på balkongen.

  På vei  hjem fra ferie stoppet vi ved en bruktbutikk i utkanten av Oppdal. Det var en kaotisk butikk - men de hadde til gjengjeld utrolig mange flotte antikviteter og fine priser (utrolig billig!). Jeg kom  hjem med den største og kuleste industrilampen jeg noen gang har sett! Den skal vi henge over stuebordet, men den må tilpasses først - og det kan ta litt tid. Den har på 60-tallet blitt brukt på en stor sildbåt. Gleder meg til å vise dere den!

  Håper dere har hatt en fin ferie?

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 08/06/13--06:54: Lag høstens lysbrett selv!
 • Her kommer mitt bidrag til NIB-utfordringen! Høsten er her, og stuen er gjort klar med deilige ulltepper som vi fant på hytta i sommer. Jeg har også laget et lysbrett  som skal hjelpe oss å holde varmen når det blir kaldere...  Lysbrettet er laget av en rusten plate jeg fant i veikanten. Telysene har fått herlig teip rundt magen. Føttene er laget av storebrors legoklosser, og er festet til platen med superlim. Siden beina er legoklosser er det enkelt å justere høyden på brettet!  Den store industrilampen fikk vi med oss  hjem  fra  ferietur i sommer. Nå er den endelig på plass over salongbordet! Vi stoppet tilfeldigvis innom en kaotisk bruktbutikk - og under et bord stod denne tøffe lampen og støvet ned. Den tok hele 1000 w, så vi måtte gjøre noen justeringer før den kunne brukes i stua. Lampen har tidligere vært brukt på en stor sildbåt fra 60-tallet. Den duftet svakt av saltvann før jeg vasket den. Jeg elsker de  møblene vi har med sjarm og historie - og nå minner den oss om en koselig ferietur!  Jeg er forelsket i det skjønne gamle ullteppet som ligger i  sofaen. Det er så deilig å tulle seg inn i. Trekisten er et av mine siste bruktfunn. Veldig praktisk med ekstra oppbevaringsplass i sofakroken. Da er det bare å glede seg til høsten og alt den bringer med seg!

  Klem fra:


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 08/08/13--11:05: Kvledssol i stua!
 • Det er så deilig når kveldssola skinner inn i stuen! Vi gleder oss til mange lune høstkvelder her i stua vår - selv om det forhåpentligvis er igjen noen uker med sommer! Dette er mitt andre bidrag til Nib-utfordringen: Er du en stuepike?  Stua er definitivt det rommet vi er mest i når vi er hjemme, sånn sett kan jeg nok kalles en skikkelig stuepike! Vi bor i en liten leilighet, så stua blir et naturlig oppholdsrom for hele familien. 

  Mye av det på bildet har jeg redesignet eller laget selv, her finner du en liten oversikt over fremgangsmåter:

  De høye lysestakene har jeg pusset opp selv, les hvordan her.
  Skjenken har jeg redesignet, hvordan jeg gjorde det kan du lese her.
  Lysbrettet har jeg laget selv, les gjerne hvordan her.
  Lysslyngen har fått søte muffinsformer som lampeskjermer. Enkelt og lett å lage. PS! Det er viktig at du bruker led-lys så de ikke blir varme, dersom du vil prøve det samme.  

  Hvilket rom trives dere best i?

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 08/17/13--01:32: Diy: Lag ditt eget veggbilde
 • Det er morsomt å lage sin egen kunst! Jeg ble så inspirert av et bilde jeg så på Kasparas blogg, at jeg bestemte meg for å lage et lignende bilde selv. Her kan du se bildet som inspirerte meg.

  Her er en oversikt over det du trenger for å lage et lignende bilde:

  ♦ Et lerret i ønsket størrelse
  ♦ Sytråd til ballongstroppene 
  ♦ Blyant til å tegne en skisse 
  ♦Sprittusj til å tegne over skissen  
  ♦ Mønstret papir til å bruke som ballonger. Du kan også bruke stoffbiter, gavepapir eller bøker/ aviser.
  ♦ Saks til å klippe ut ballonger.
  ♦ Hobbylim til å feste ballongene og sytråden.

  Nå henger bildet på barnerommet:
  Ha en fin lørdag, alle sammen!


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0


  I går fikk vi hentet 3 store vindussprosser som ble gitt bort av noen koselige folk på finn.no! Nå har den ene vindussprossen fått nytt liv i gangen vår:  Dersom du vil prøve på noe lignende så trenger du:

  ♦ En vindussprosse.
  ♦ Stoff, bilder eller papir til å dekorere rutene med. Denne gangen brukte jeg et gammelt dynetrekk og en voksduk, samt bilder av barna. Let frem dine egne favorittmønster! 
  ♦ Dersom du fester dekorasjonen med teip, kan du enkelt gjøre om ved en senere anledning. Jeg har brukt markeringsteip. Du kan også bruke tegnestifter, skoletyggis eller lim.
  ♦ Bruk en saks og klipp opp biter i passe størrelse 
  ♦ Skiv ut bilder i tilpasset størrelse. Jeg har fått min mor til å hjelpe meg med bildene, hun er nemlig hobbyfotograf. - Og vips så har du din helt personlige bilderamme! 

  På kjøkkenet har jeg forandret min bestefars gamle vindussprosse. Slik ble resultatet forrige gang:  Det er bare fantasien som setter grenser!

  Ønsker dere alle ei riktig fin uke!


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 09/03/13--09:43: Diy: Lag din egen peis
 •  Da er omsider hverdagen tilbake! Jeg er travelt opptatt med  studier og småttiser, men jeg prøver å titte inn til dere mellom slagene. Det er kjekt å se at dere fortsatt kommer å besøker "Lite hi", og at dere legger igjen koselige kommentarer - til tross for få innlegg fra meg.

     Her er en liten smakebit fra spisekroken vår på kjøkkenet. (Pst! Bildene av barna er ikke fjernet, jeg skal forklare i morgen). Når man ikke har peis tilgjengelig, er det kjekt å kunne lage en minipeis av en gammel varmeovn! Denne varmeovnen plukket jeg med meg fra Fretex. Jeg skrudde opp listen og tok ut det jeg ikke skulle bruke, og satte deretter inn lysene. Risten kan jeg enkelt ta av og på, uten å skru igjen.  Jeg har sett mange lage stilige lamper av lignende varmeovner, så det spørs om den blir til en lampe etter hvert? Den kan også brukes som oppbevaringskurv om man bare skrur av "lokket", eller bladkurv til de fineste interiørbladene dine. Bare fantasien setter grenser! Tenk kreativt :)

  Denne høsten har jeg forelsket meg i lilla og noen små gule detaljer. Kjøkkenlampen vår er forresten ny, den er fra House Doctor. Opprinnelig var den mørkeblå, men jeg har malt den grå.  Kom gjerne inn til oss i morgen også, da lover jeg fler  bilder fra vårt høsthjem i dagslys. 

  Nyt høstkvelden!
  Klem fra:

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 09/04/13--04:07: Mykje lys, og mykje varme!
 • En studievenninne og jeg skal nyte fridagen vår med muffins! Nå som høsten og hverdagen er tilbake er det deilig å kunne ta en pause innimellom. Og det er akkurat det vi har tenkt å gjøre litt senere i dag.  En gammel varmeovn har fått en litt annen funksjon, selv om den fortsatt avgir varme. Den har nå blitt vår lille peis. En morsom, og enkel forandring!

  Lite hi er et loppishjem, så nesten alt du ser på  bildene er bruktfunn: Bord og stoler er fra auksjon i Sverige, retro-stolen er reddet fra konteineren, vindussprossen fikk jeg av bestefar, lysbrettet har jeg laget selv, glassene har jeg arvet etter min gode oldemor...
  Mitt hjemmesnekra lysbrett har fått bronsefargede føtter å stå på, noe som minner oss om naturens høstfarger. (Les gjerne hvordan jeg lagde brettet her.)  Når lysene tennes blir det skikkelig koselig stemning rundt bordet!  Siden NIB-damene ikke ønsker at vi skal delta med gjenkjennelige ansikt (noe som er fult forståelig), har jeg lagt  lilla papir over familiebildene vi ellers har i vindussprossene over kjøkkenbordet.  Barnerommet har også fått på seg "høstdrakten". Her har vi laget oss en liten lesekrok som vi elsker å bruke hver kveld nå som det ikke lenger er like varmt og godt å sitte ute om kveldene.  Disse  bildene blir mitt bidrag til månedens NIB-utfordring. Her er det mykje lys og mykje varme!
                                                  post signature


  bildebilde

  0 0

  Advarsel:
  *Stor fare for bilderas!*  På barnerommet har vi laget oss en koselig lesekrok. Barna våre er veldig interesserte i  barnebøker, og vil gjerne bli lest for hver kveld. Da er det både koselig og praktisk med en egen sone tilegnet den slags aktiviteter (...og antikviteter ;) ).  Guttene våre deler rom. Den eldste er blitt stor gutt, som til og med går på storbarnsavdeling i barnehagen. Da var det på tide at ho mor byttet ut babyblå detaljer med noe gult og kult!

  "Barn leker"-skiltet fant jeg i veikanten i sommer. Det kunne ikke passet bedre enn i hjemmet vårt... Her lekes det hele dagen og kvelden.  Om det blir kaldt er det bare å tulle seg inn i pleddet som henger over  sengen...  Barnekunst er den fineste kunsten, eller hva?


   
  Ønsker dere alle ei riktig god helg!
   
                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 09/09/13--10:39: Studentmamman's lesekrok.
 • Som  student er det klart man må ha et skrivebord tilgjengelig. Jeg er så heldig at jeg har arvet dette fine skrivebordet som oldefaren min har laget helt selv!

  Lillebror ser stjerner! Og det gjør mamman også innimellom... ;)  I dag har jeg laget denne dekorasjonen. Det hvite silkepapiret med svarte prikker kjøpte jeg i blomsterbutikken tidligere i dag. De har dette silkepapiret for å pakke inn blomster i, men heldigvis fikk jeg lov til å kjøpe bare papiret også! (Jeg følte meg en smule spesiell da jeg valset inn i blomsterlokalet og spurte om å få kjøpe baaare papir...)  Så var det den malejobben med listverket, da... En annen dag kanskje, i dag vil vi bare kjøre politibil :)  Dette DIY-prosjektet var veldig lett å lage. Jeg tok en passe stor firkant og klipte den opp i remser. Så teipet jeg de på toppen og hang de over snoren... Lett som bare det!  Årets kompendium har virkelig flotte farger! Det hjelper LITT på  leselysten... :)
  Ha en super kveld alle sammen! Og til de som er seint ute med å stemme; Godt valg!

                                                  post signature


  bildebilde

older | 1 | 2 | 3 | (Page 4) | 5 | 6 | .... | 12 | newer