Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | 2 | (Page 3) | 4 | 5 | .... | 12 | newer

  0 0
 • 04/16/13--03:27: Remington Holiday

 • Denne gangen var det en Remington Holiday skrivemaskin som fikk bli med hjem fra loppis! Den var supersøt og superbillig, så da kunne jeg ikke annet enn å plukke den med meg. Jeg var jo så heldig at jeg fikk en nydelig svart skrivemaskin til bursdagen min - og den skal slett ikke glemmes bort til fordel for denne...   Stakkars lille Erika skrivemaskin har blitt satt i kofferten sin. Hun skal få komme tilbake til høsten! Og da er det Herr Reimington sin tur til å stå i mørket frem til våren.  Det er kjekt å bytte litt på hva man har fremme!  Dette gamle medisinskapet fant jeg også på loppis. Det venter på å bli redesignet. Et spennende prosjekt! Jeg må bare gruble litt først...  De lille skrinet i bakgrunn har blitt malt i dag. Jeg blandet gul, rød og hvit. En herlig farge!  Ha en super dag, alle sammen!

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 04/18/13--02:32: Diy: Grafisk bilde
 • Jeg ser så mange fine grafiske bilder rundt omkring for tiden! Så da fikk jeg lyst til å prøve å lage et selv også. Det ser jo unektelig veldig enkelt ut å lage grafiske bilder selv? Jeg kjøpte et stort lerret hos Søstrene Grene, resten hadde vi i hus fra før.


   

  Hos Julie fikk jeg et kjempegodt tips: Bruk skoletyggis til å feste trekantene! Da kan man enkelt endre mønsteret om man får lyst!  Det er bare fantasien som setter grenser for hvordan bildet skal bli!  For eksempel kan man jo enkelt lage stjerner av to trekanter (for de som fortsatt har dilla på stjerner!). Her ser dere mine grafiske trær:  Fremgangsmåte:
  - Kjøp et lerret i ønsket størrelse.
  - Mal det i ønsket farge. Jeg har faktisk brukt maling som er beregnet for treverk, men den fungerte fint her også. *Pjuh*
  - Klipp ut passende trekanter (eller andre ønskede former). Jeg har brukt fargede ark.
  - Fest de på lerretet med skoletyggis!


  Dette er supermorsomt for liten og stor!
  Er dette noe du fikk lyst til å prøve?


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0


  I går kveld kom svigermor innom med en "liten" overraskelse til oss. Hun har nemlig vært på auksjon i Sverige, og kjøpt med seg både kjøkkenbord og stoler til oss!  Hun må være den snilleste dama i by'n. ;o)  De dreide føttene på det gamle klaffbordet har en nydelig blåfarge. Planen var/er å male stolene i samme farge som bordbeina. Det tror jeg blir superfint, men jeg har ikke heeelt bestemt meg enda! Hva tror dere? Stolene er jo fine som de er? Det forrige kjøkkenbordet vårt skal vi ha ute på balkongen. 

  Den fine muggen fikk jeg av en snill venninne til bursdagen min! Den er fra Figgjo, og serien heter "Grønn Marie". Tripptrappstolen er malt i samme grønnfarge som muggen.  Bordplaten har noen malingsflekker som vi skal prøve å fjerne. Det blir nok superfint!  Stolene er såå sjarmerende med små detaljer her og der. Jeg liker virkelig vårt "nye" kjøkken! Bordet kostet forresten 200 kr, og stolene 50 kr. Det kan lønne seg å dra på auksjon i Sverige, skjønner jeg. ;)


  Slik så forresten kjøkkenet vårt ut før:

   Hva syns du om aksjonsfunnene?


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 04/27/13--07:33: Loppisfunn: Serveringsfat
 • I dag har jeg vært på noen loppemarkeder igjen! Alltid spennende å se hva man kommer hjem med. Denne gangen fikk jeg med meg tre nydelige serveringsfat hjem, samt en gammel nisse. Nissefar får dere nok hilse på i desember, tenker jeg! :o)  Dette fine serveringsfatet er fra...  Porsgrund porselen.  Disse to serveringsfatene er veldig gamle, tror jeg:


  De er produsert av gustafsberg porselenfabritt! 

    

  Utrolig artig å se at så mange likte svigermorsauksjonskupp! Vi er såå fornøyd med vårt "nye" kjøkken! Facebooksidentil Lite hi har også passert 450 følgere. Det gjør meg så glad! Velkommen skal dere være! 

                                             Fin lørdagskveld ønskes deg!  

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0


   I dag har jeg vært på shopping! Jeg skulle egentlig bare handle gaver til en liten prins (en god venninne skal straks få baby), men så ble det med litt småting hjem til meg også. Ups. :o) Blant annet smuglet jeg med meg tøffe klistermerker fra søstrene Grene (ca 6 kr pr brett!) som jeg har brukt på det gamle medisinskapet mitt! 

  Det ble så fresht med litt mønster,  syns jeg! Det sjarmerende medisinskapet fant jeg forresten på loppis tidligere i vår. (Jeg har en egen etikett med loppisfunn for de som vil lese mer om det.)

  Skapet har også fått litt pynt inni:   Flotte stjerner i en nude farge gjør skapet like flott på innsiden som på utsiden! ;o) Liker, liker. Ha en flott dag, alle sammen!  
                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 04/30/13--05:10: DIY: Oppussing av skap!
 • Når regnet høljer ned er det deilig å kose seg innendørs med et lite DIY- prosjekt. I går pusset jeg opp medisinskapet til venstre, i dag har jeg pusset opp enda et medisinskap! Dette skapet ble også funnet på loppis.

  For å dekorere skapet har jeg brukt klistermerker og gavepapir. Jeg har også laget 3 magneter til skapet. (Den ene magneten ha to blomster og henger under kartet, sommerfuglen ved hyllen og hjertet på døren). For fler måneder siden fant storebror noen magneter som han smuglet med seg hjem. Siden da har de ligget i en skuff. Han fant tre slike dinosaurmagneter:


  Jeg festet dinosaurene til en stiv pappplate med hobbylim. Den ene pappplaten ble stemplet med et sommerfuglstempel, den andre fikk gavepapir rundt seg og ble klipt som et hjerte, den siste fikk både gavepapir og to klistermerker. Det meste av utstyret er kjøpt billig hos Søstrene Grene, foruten det lilla gavepapiret som er gjenbruk. Jeg tar alltid vare på gavepapir dersom jeg syns det er ekstra pent. Da vet jeg at det kan brukes til noe morsomt senere!


  Før så medisinskapet slik ut:


  ♥ Hva syns dere om forandringen? 


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 05/01/13--09:50: Bruktduellen!

 • Månedens utfordring hos NIB kunne ikke passet hjemmet vårt bedre. Hjemmet vårt består omtrent bare av loppisfunn, bruktbutikkfunn, auksjonsfunn og finn.no-funn. Dette er jo en interiørblogg med hovedfokus på gjenbruk. Jeg må innrømme at det er vanskelig å plukke ut de beste funnene - da jeg svært sjeldent drar med meg noe hjem dersom jeg ikke liker det utrolig godt.  Nå håper jeg mange blir med og gir mai litt ekstra grønt fokus!


  ♥ Alt på dette bildet er bruktfunn, foruten eggeglassene, fargestiftene og radioen


  ♥ Lyskronen er kjøpt på en bruktbutikk. Tidligere var den svart, men jeg malte den i en herlig korallfarge som jeg blandet selv. Fremgangsmåten finner dere HER.


  ♥ Disse styggkule lampene er loppisfunn fra i år. Krakken fant jeg på loppis for ca 3 år siden. Fortsatt like fin!  ♥ Farget glass er så lekkert. Den blå vasen er designvare! Da er det kjekt å finne de superbillig på loppis. 


  ♥ Denne skjenken ble gitt bort gratis på finn.no for noen år tilbake. Siden den gang har jeg redesignet den. Jeg malte den  hvit og brukte et kart jeg fant på loppis i utskjæringene på skapene. 


  Vårt sjarmerende klaffbord med fine cafestoler kjøpte svigermor til oss på auksjon for 250 kroner! Tripptrappstolen er arvet, og tallerkenhyllen med tilbehør er bruktfunn. Gyngestolen i bakgrunn er også et auksjonsfunn fra Svigermor. Hun ga den til kjæresten min i bursdagsgave da han ble 24 år, og sa at han som begynte å dra sånn på årene snart kom til å få god bruk for den ;o)


  ♥ Disse krydderhyllene måtte jeg jammen kjempe for å få med meg hjem, da bestefar brukte de til å oppbevare skruer, spiker og den slags. Dere kan lese hele historien HER. Den kule skålen med eggene oppi hadde min mor som liten. Skiltet arvet jeg etter min tante. Er forøvrig usikker på om det stemmer...


  ♥ Barnerommet består nesten utelukkende av bruktfunn og ting vi har arvet fra familien. Jeg er spesielt glad i den blå vognen som nå fungerer som mobil lekekasse. Genialt! Det ble forresten funnet på Fretex.  ♥ Denne nydelige skjenken kjøpte vi på auksjon i Danmark. Den er nok det flotteste møbelet vi har. Nå fungerer den til oppbevaring av klærne til barna. Det store kartet fant bestefaren min på loftet. 


  ♥ Den sjarmerende stolen har blitt flittig brukt under amming av to små barn. Den er kjøpt brukt på finn.no, det samme med skjenken fra 1920-30. Koffertene er funnet på loppis, og brukes til oppbevaring av bilbane og togbane.


  ♥ Dukkevognen var jeg så heldig å finne på loppis. Til min store skuffelse var det en mann som fant den før meg. Han gikk trillende avgårde med den. Mulig han syns det var flaut å trille dukkevogn, for plutselig satte han den fra seg - og da slo jeg til!. 


  ♥ Dette gamle medisinskapet fant jeg på loppis. Med noen kule klistermerker fra Søstrene Grene fikk det en moderne vri!


  Hvilket av disse bruktfunnene er din favoritt?

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 05/03/13--04:31: Blomstrende helg!

 • Endelig er det helg igjen! Tidligere i dag har lillebror og jeg vært ute å hentet inn små blå blomster og gåsunger som vi har pyntet med til helgen. Det tok ikke mange timene før gåsungene tittet frem! 


  /Den blå og rosa vasen er kjøpt på loppemarked / den grønne vasen fant jeg hos mine besteforeldre/ Den blanke vasen er fra Søstrene Grene. 

  I går kom vi over et nydelig møbel på finn.no - det skal snart få komme ut på balkongen - det må bare slutte å snø først! Gleder meg til å vise dere gårsdagens bruktkupp! Til sist må jeg si Tusen Takk for alle de koselige kommentarene jeg fikk på forrige innlegg. Morsomt at dere også digger bruktfunn! (Om du ikke har sett innlegget enda kan se det her)


  Ønsker dere alle en blomstrende helg! ;)


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 05/04/13--10:29: Bare en liten smakebit...

 • ...på dagens interiørsprell! Fler bilder kommer!  Ønsker deg en kreativ lørdagskveld! 

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0

  I går skjedde det en del forandringer på kjøkkenet. Jeg trodde aldri jeg skulle bytte ut tallerkenhyllen, for den har vært fast inventar på kjøkkenet i fler år. Men forandring fryder virkelig! Det er morsomt å kunne se på noe "nytt" mens vi spiser.  Nytt blir skrevet i hermetegn,  da jeg slett ikke har kjøpt noe som helst nytt for å få til denne veggen. Har bare brukt ting vi hadde i hus fra før.  Det hele startet ved at jeg tittet inn til Bente i går. Hun hadde malt nostalgiske urskiver av noen gamle CD-er hun ikke lenger hørte på. Jeg syns det var et fantastisk påfunn, så jeg gjorde min egen vri med malte CD-skiver.   CD-skivene er festet på veggen med skoletyggis, og de sitter som bare det! For å henge opp bildene har jeg bare brukt hull som var i veggen fra før.  I denne rammen har jeg satt inn gavepapir. Trekantene var egentlig grønne, men jeg tegnet over med en svart tusj. Og fy, det tok lang tid! Rart jeg ikke drømte om trekant(er) i natt ;o) Bildet av Jesus fant jeg på loppis, og det runde bilde er fra Fretex.  Slike lysestaker fikk guttene da de ble døpt.  Denne har jeg malt rosa på toppen, og sidene svart.  Kjøleskapet har også fått seg litt farger. Fuglene er fra Søstrene Grene.

  Flotte Jane har forresten skrevet et utrolig fint innlegg om bloggen min. Jeg ble helt satt ut av både innlegget og kommentarene. Les gjerne innlegget HER! Det er slike tilbakemeldinger som gjør det så artig å blogge! Ha en kjekk søndag!                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 05/06/13--03:11: Søt mandag!
 • Det er litt ekstra stas med de mandagene man har igjen litt sjokolade fra helgen!   Ja, nå skal  ikke jeg skryte på meg at jeg bare spiser sjokolade i helger, altså! Jeg synder både titt og ofte. Ups!

  I går malte jeg vasen og telysholderen (ja, det er visst telys den egentlig skal brukes til) i en herlig rosafarge som jeg blandet sammen selv. Før så vasen slik ut:                                   Ha en søt mandag - med eller uten sjokolade!                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 05/07/13--04:18: Bruktduellen: 2. bidrag.
 • Her kommer mitt andre bidrag til Bruktduellen! Som nevnt i det første bidraget elsker jeg bruktfunn, og nesten alt vi har i hus er bruktfunn - derfor er det skikkelig vanskelig å velge ut de aller beste bruktfunnene. Jeg syns det er så kjekt at det endelig blir satt litt ekstra fokus på det å velge brukt fremfor nytt!

  ♥ De flotte gamle vinduene ble gitt bort på finn.no! Inni glassene har jeg blant annet dekorert med gavepapir. Den kule sakselampen fant jeg på loftet hos mine snille besteforeldre. Den har fått seg en strøk med turkis maling! Stuebordet er kjøpt på finn.no.


  ♥ I et annet hjørne av stuen vår står dette flotte skapet som ble gitt bort på finn.no. Jeg har malt det i en skjønn grønnfarge og pyntet det med hjemmelagde vimpler. Oppå skapet har jeg laget et brett av en gammel bilderamme som jeg kjøpte på finn.no. På brettet står det en samling porselensfigurer som alle er bruktfunn eller arvet. Bilderammen på veggen er også et finn.no-funn, og jeg har skapt et moderne uttrykk ved å sette inn gavepapir med grafisk mønster i rammen.
  ♥ På kjøkkenet har vi en fargerik vegg. Speilet er kjøpt på finn.no, de andre bildene er loppisfunn. Rundingene er CD-plater som jeg har malt og fikset litt på. Den flotte grønne figgjo-muggen fikk jeg av en venninne som har kjøpt den på Fretex. Bord og stoler er kjøpt på auksjon i Sverige.

  I går hadde vi forresten dugnad her vi bor. Og tror du ikke jeg fikk kapret meg noen flotte stoler som naboene ville kaste? Bilder kommer! :)

  Vil du bli med å gjøre mai måned ekstra grønn? Trykk HER.


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 05/09/13--03:31: Lekekjøkken
 • Jeg var så utrolig heldig å vinne en tallerkenhylle til barn hos Barnelykke.no! Hyllen er egenprodusert og utrolig sjarmerende. Siden vi fikk denne flotte hyllen var det bare å sette i gang å lage et lekekjøkken til barna. Storebror syns det er kjempekjekt med nytt lekekjøkken! Vi lagde selve kjøkkenet på nattbordet til Storebror, og brukte ellers bare slikt vi hadde i hus fra før.

  Til middag i dag fikk vi servert pasta med gulrot og brokkoli. ;o)  Mer utstyr til lekekjøkkenet får vi nok ordnet etterhvert! Mor og barn er hoppende glad for den flotte premien vi vant!


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 05/11/13--11:16: Ny stol!
 • Ups! Nå har visst min romantiske rokokkostol blitt byttet ut med en skikkelig retrostol! Rokokkostolen er solgt, og den nye stolen finner seg bedre tilrette for hver dag som går. Jeg har malt den i samme farge som skrivemaskinen og må innrømme at jeg digger den! (Ps. Om du bor i Trondheim og har lyst på en lik stol som jeg har - send meg en mail på litehiblogg@gmail.com.)


  Det har også kommet opp to nye bilder på min fargerike bildevegg                                               


  Denne fine lilla plakaten fulgte med hyllen jeg vant hos Barnelykke (Trykk HER for å se hyllen) -  og det andre bildet har jeg laget selv ved å sette gavepapir i en ramme jeg fant på loppis.                                           Ønsker dere en super lørdagskveld!   post signature


  bildebilde

  0 0
 • 05/15/13--03:36: Ute på balkongen!
 • Endelig begynner det å se litt greit ut ute på balkongen. Jeg har lenge lett etter den perfekte benken, og det perfekte bordet til balkongen. I hele fjor satt vi på tepper og spiste her ute. Plutselig en dag dukket det opp både benk og bord på finn.no! Benken har jeg malt i en fantastisk turkis farge, mens bord og gyngestol har blitt malt hvit.  Gyngestolen er et auksjonsfunn som mannen min fikk i gave av sin mor. Gulvet er også malt hvitt - men det er bare for en kort periode, da vi snart skal legge nye terrasseheller ute på balkongen. Da blir gulvet grått.

   Nå har vi ei stor heisekran ute på balkongen, så bildene ble så som så (vil jo helst unngå å få med den på interiørbildene, hehe)... Vi skal nemlig pusse opp badet i slutten av måneden, så da er det praktisk med ei diger heisekran ute på balkongen! Vi bor tross alt i toppetasjen! 


   Benken har mange nydelige detaljer. Alle hagemøblene våre er bruktfunn!
  Hvitveis gir den riktige vårstemningen! 
   Slik så forresten benken ut før:


                                                                        (Bildet lånt fra  finn-annonsen) 

                                      Fler bilder kommer nok når vi er helt ferdige! 
  Ha en fin vårdag!

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 05/16/13--22:28: 17.mai!
 • Hipp hurra for 17. mai!

  Her våknet vi før klokken sju av et korps som spilte Britney Spears (Toxic!)... Da er det bare å la dagen begynne! ;) Vi skal spise frokost med venner, og senere grille hos et vennepar. Det blir stas! Håper dere alle får ei fin feiring!
                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 05/23/13--02:05: Vi rømmer huset.
 • Plutselig har det gått noen dager siden forrige innlegg! Siden sist har vi kost oss mye ute i solen sammen med venner og familie. Storebror og jeg har også åpnet "butikk" i kjelleren. Boden ryddes og Storebror har lært mye om gjenbruk - han solgte stolt leker han har vokst i fra og mors gamle skatter...   Jeg blir litt opptatt i ukene som kommer - vi skal nemlig totalrenovere badet! Det skal pusses opp fra topp til tå - og jammen skal det bli større også!   Så til helgen rømmer barna og jeg huset. Vi har nemlig bare ett bad, og når det ikke kan brukes blir det ikke så lett å bo her med to små.  Den superkule lampen og kofferten er to av mine nyeste bruktfunn! Maisboksen har også blitt ny med litt fin teip rundt magen. Et enkelt DIY-prosjekt. Liker, liker!

  Ha en fin dag!

                                                  post signature
  bildebilde

  0 0
 • 05/28/13--12:18: Valg av baderomsinnredning.

 • Nå er flere gutter/menn i full gang med å pusse opp badet vårt! Barna og jeg har rømt huset og vi bor for tiden hos familie. Siden vi bare har ett bad er det best å skygge banen. ;o)  Mens det rives vegger og planlegges neste trekk i vårt lille hi,  koser vi oss meg med å finne den perfekte baderomsinnredningen. Valget falt på denne nydelige bademorsinnredningen (Herregård, fra Talgø), bare at vi valgte HVIT, (ikke svart,som på bildet): 


   (Dette bildet er lånt fra katalogen, som du kan finne HER)

  Denne innredningen er av  riktig god kvalitet, fikk jeg høre. Så er det bare å håpe det stemmer.  Her er et lite glimt av den hvite innredningen  vi har valgt. Gleder meg stort til å få den i hus!

   Foreløbig er det ikke mye som minner om Herregård på badet vårt:


  Vi gleder oss til dette prosjektet er ferdig! Hipp hurra for superflinke gutter som står på!

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 06/02/13--04:20: Lys!

 • Jeg har vært å lur at jeg har tatt noen bilder av stuen før vi rømte huset. ;) Siden sist har jeg hengt en ny lysslynge over de gamle vinduene i stua:  Vinduene ble gitt bort på finn.no!

  Sakselampen har blitt pyntet med litt kul teip! Neste prosjekt blir å male ledningen på lampen grå! (Takk for tipset G!). Sakselampen fant jeg forresten på loftet til besteforeldrene mine. Den var tidligere brun - nå har den blitt turkis og flott!  Det går også fremover med badet! Mye har blitt gjort, men mye skal fortsatt gjøres. Vi må nok bo hjemmefra en stund til enda. Dette er en liten tålmodighetsprøve - men da gjelder det å fokusere på resultatet! ;o)

  Jeg har forresten hatt vinnerlykke hos Mrs. Monday! Stor stas for meg. Det gledes til premiene kommer i hus! Tenk at man kan vinne slike flotte premier gjennom blogg. Jeg er så takknemlig!
                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 06/10/13--01:33: Lite hi i "Rom 123"

 • I dag var detstor stas å se at bloggen min er på trykk i selvesterom 123. Et av mine favoritt interiørblader! For noen måneder siden fikk jeg en hyggelig mail fra en journalist som ville låne bilder fra bloggen min, og siden da har jeg ventet spent... ;o)   Se innlegget der jeg forklarer fremgangsmåten nærmere HER.  Ellers teller jeg ned dagene til badet står ferdig - liten og  stor gleder seg til å flytte hjem igjen. Om alt går etter planen kan vi flytte hjem igjen i løpet av helgen. I dag skal vi av sted å velge fliser til badet - det blir spennende!

  Ønsker alle ei flott uke!


                                                  post signature
  bildebilde

older | 1 | 2 | (Page 3) | 4 | 5 | .... | 12 | newer