Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


older | 1 | .... | 3 | 4 | (Page 5) | 6 | 7 | .... | 12 | newer

  0 0
  Fine elefanter i tre ble funnet påloppis. De var egentlig tatt av en annen dame, men frekk som jeg var forsynte jeg meg av esken hennes, helt uvitende om at det var hennes eske. Jeg hadde flaks, da damen var svært snill så hun tok det med et  smil og jeg fikk beholde elefantene!

  Litt selvblandet maling og kobbermaling gjorde susen!

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 09/21/13--03:01: En hyggelig overraskelse
 • I går fikk jeg en koselig melding fra ei venninne om at facebooksiden "Tips & inspirasjon til hjemmet" har skrevet en anbefalning om "Lite hi".   Det var en skikkelig artig start på helgen! 


   

   

  "Tips & inspirasjon til hjemmet" har også lånt et  bilde fra bloggen min til sitt forsidebilde (bildet i midten, med den gule lampen).  :)

  Tenk at vår bittelille leilighet som er fylt med bruktfunn og hjemmesnekra løsninger kan få slik oppmerksomhet?  Det hadde jeg aldri trodd da jeg startet denne bloggen for ca 3 år siden. Det trenger ikke å være dyrt å skape et  hjem man kan trives i. Man kan komme langt med litt kreativitet. :)

  Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger og "likes". Dere gjør det kjekt å dele! 

  (Beklager dårlig bildekvalitet, i helgen har jeg kun tilgang til mobilen).
   

  0 0
 • 09/29/13--10:47: Fargerik veggpynt!


 •  Hei alle sammen!
   
   Håper dere har hatt ei riktig fin helg? Det har vi! I ettermiddag har barna og jeg klipt ut rundinger som vi har pyntet og festet til ei snor. Dekorativ  veggpynt :) Storebror ble ekstra godt fornøyd med rundingen som fikk et tøft dødninghode!
   
   Ha ei fargerik uke!


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 10/04/13--02:09: Høst i stua - helt gratis!

 • Har dere lagt merke til hvor v a k k e r t det er ute nå?  Det har jeg! Denne høsten vil jeg ha med meg fargene jeg ser der ute inn i stuen... Og jeg som aldri har likt gult noe særlig?  Jeg merkes at jeg trives utrolig godt i vår "nye" gule stue! "Gumler" popcorn og skriver til dere...  Å ta naturen inn i interiøret er både vakkert, miljøvennlig og gratis! Det er ikke bare blomster og grener jeg har tatt med utenfra i dag. Bordet er egentlig vårt hagebord - men jeg ville så gjerne ha en forandring så da fikk det komme inn i varmen. Med noen gule detaljer ble det riktig så flott, syns jeg!  Denne måneden ønsker NIB-jenteneå se vårt ildsted. Jeg skulle gjerne vist dere en herlig peis eller vedovn, men det har vi dessverre ikke i vårt lille hi. Pipe har vi derimot, så muligheten for å sette inn en peis med tiden er der! Hurra for det :) Må bare spare litt først...  Siden vi ikke har peis har jeg laget min egen "peis" av en gammel varmeovn. Levende lys gir både god stemning og varme. Men de må aldri brenne uten tilsyn.
  Oktober. Barn. Da hører det med Halloween og popcorn til høsten!

  Hvilken farge er din  høstfarge i år? Ønsker alle en lun og koselig høst!


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0

  Nå som butikkene selger julebrus og julemarsipan tenker jeg at det er på tide å pynte til jul! :)


   Neida, jeg bare tuller med dere. :)  Jeg har vært så heldig å bli kontaktet av en journalist som ønsker å få med noen  bilder fra  hjemmet vårt i desemberutgaven av bladet, derfor har jeg pyntet til jul i oktober. En stor ære for lille meg, så i dag har jeg lekt meg litt med julepynten. Om det blir disse  bildene eller noen andre vet jeg ikke enda - det blir spennende å se! Ps. Levende lys brukes ikke til vanlig på juletreet hos oss, jeg bare fikk et ufornuftig innfall og måtte prøve det ut! ;) Heldigvis gikk det bra. Angående reportasjen: fortsettelse følger...

  Håper dere får en fin kveld, uansett om dere har juleferie... eh, HØSTFERIE eller ei! *Knis*


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 10/11/13--08:24: BØ!


 • Våre gamle vindu, (som ble gitt bort på finn.no!),  har fått nye grafiske mønster og korte ord/ tall.  Lysbrettet jeg har laget selv har fått en liten fornying. Les gjerne hvordan jeg lagde lysbrettet
                                                                       *her*  Så, hvorfor akkurat disse ordene og tallene?
  Tallet 52 har alltid vært mitt "lykketall". Om det skjer meg noe positivt kan det ofte knyttes til tallet 52, 5 eller 2.  *Hihi*. Vi er 4 stykk i familien, derfor tallet fire. De fleste ordene kan høres hjemme hos oss. Treåringen syns det meste er "skikkelig KULT, asså" - og ettåringen liker å skremme oss fryktelig ved å gapskratte "!". Pappa'n sier ofte "KA?" (dialekt for "hva"), og jeg svarer kanskje "Ups". Med plansjer (hva heter det egentlig?) fra for eksempel Søstrene Grene  kan man skrive akkurat hva man vil med kule bokstaver eller tall.

  Tusen takk for de koselige tilbakemeldingene påj u l e i n n l e g g e t mitt.  Morsomt! :)


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 10/15/13--05:37: Lek med maten!


 • Lillebror har vært så heldig å få et kjempekjekt spisesett fra Genius Perfect!  Ganske genial perfeksjon, eller hva?  Hmm.. Hva passer best å spise havregrøt med, tro? Kniv, gaffel eller skei? *hihi*. Tror vi får for denne jeg, mamma:  Alle delene kan selvsagt tas ut av brettet, og heldigvis for ho mor så tåler settet oppvaskmaskin også. :)

  Ha en super tirsdag!

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 10/16/13--08:01: Barndomsminner!
 • Da storebror begynte påstorbarnsavdelingeni høst ble han allerede første dagen i barnehagen fast inventar i "smålego-kroken". Hjemme har vi frem til nå bare hatt duplo-lego, så gleden var stor hos storebror da jollyroom ville bli Lite hi's nye samarbeidspartner og sendte oss en kjempekul oppbevaringsboks med masse smålego i! Jollyroom har et veldig stort utvalg med leker, og produktene vi fikk tilsendt var disse:

  *Tusentakk*

  Dette legohodet syns jeg er så KULT! Det fungerer som oppbevaringsboks til lego. I dag kom bestefaren min innom med disse herlige veiplatene som jeg hadde da jeg var liten. De bringer frem mange kjekke barndomsminner!

  Drikkeflaske med legohode-skrukork *hihi*  Så, hva syns Storebror om den fine  gaven?
   

   Her hjemme driver vi nå med å gjøre om hele soverommet vårt - best å fortsette å hjelpe til før mannen blir helt utslitt. Bilder kommer selvsagt senere! Ha en superduper onsdag!

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 10/17/13--13:54: God helg!


 • God kveld! Er dere våkne enda? Her tilbringes kvelden på kjøkkenet... Stuen ser nemlig ikke ut på grunn av soveromsprosjektet. Slik er det når man bor i en liten leilighet. Da sprer rotet seg fortere enn vi rekker å jobbe ;) Hele helgen skal vi ha storfint besøk av min venninne og fadderbarnet mitt (hennes datter)! Håper vi får litt orden før de står på dørstokken, om ikke får vi tilbringe helgen rundt kjøkkenbordet *hihi*.  Fint blir det i hvert fall på soverommet til slutt! *Bilder kommer*. De lilla lysene fikk mannen av bestemoren sin til jul for...to år siden? Da var det på tide å tenne på de - deilig lavendel dufter de også! Den flotte lyslenken gir en magisk stemning, syns jeg. Den er fra Lille my,  limy.no! En herlig interiørbutikk som jeg kan anbefale dere å titte innom i løpet av helga. Lille my er også på listen over Norges beste nettbutikker.  En annen dag skal dere få se hvor fin den er i dagslys.

  Ønsker dere med dette en riktig god helg!

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 10/20/13--11:41: Lite hi i FINALE!? Hurra!

 • Hva?? Er det virkelig sant??? Næææh?

   Lite hi har kommet til finalen  hos NIB's utfordring for oktober! (*Jeg ropte så høyt av ren glede at stakkars lillebror våknet*). Kan man virkelig vinne en peis? Ikke en "gammel-varmeovn-peis"? Jada, premien denne gangen er en helt ekte ♥ PEIS ♥. Det hadde vært drømmen! Vi har pipe, men ikke peis. Så dere kan tro at en peis virkelig står HØYT på vår ønskeliste, selv om vi selvsagt liker vår gamle varmeovn med kubbelys inni! I går la snøen seg på bakken, så det hadde jo vært helt fantastisk å bytte ut vifteovnen med skikkelig varme. Det må være lov å håpe og drømme seg bort litt...  De andre bidragene er tross alt helt fantastiske - der kan dere se hvordan ekte peishygge virkelig kan være! Det er uansett en stor ære å bli plukket ut som finalist! Tusen takk!
  HER kan du stemme på din favoritt! :)


   
   
  Sender en varm, gnistrende klem fra liten og stor i "Lite hi". :)                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 10/21/13--10:35: Herlig sengetøy! • De siste dagene har storebror fått være så heldig å få sove i et økologisk  sengetøy fra den økologiske nettbutikken green-rose . Dette  sengetøyet består av 70% bambus og 30 % økologisk bomull. Lillebror har også fått seg et sett som dere skal få se en annen dag - jeg er skikkelig misunnelig! *hihi*  Sengetøyet er utrolig mykt og har søt dekor. For spesielt interesserte er sengetøyet ubleket, ufarget og er 100% økologisk. Det fins fler fordeler ved å velge økologisk sengetøy fremfor annet, for eksempel er det veldig godt mot huden til små barns sensitiv hud, det trengs ikke å vaskes så ofte da det ikke tar til seg smuss like fort som annet sengetøy.  Les mer HER dersom du syns dette er spennende. :)  Lyslenken fra Lille mysom hang på kjøkkenet har noe motvillig blitt flyttet på. Storebror ville nemlig bruke den til nattlys, og det fungerer den helt supert til.

   Sånn, med lyslenke og herlig sengetøy på plass gjenstår det bare å ønske alle en riktig...  God natt!
  (Når den tid kommer)
  ...Zzz...

  (Pssst. Tusen takk for alle gratulasjonene "Lite hi" har fått etter at mitt bidrag gikk videre til NIB-finalen. *Det varmer* HER kan du stemme på din favoritt som kan vinne en peis fra Ildstedet.)


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 10/25/13--05:03: Have a seat!
 • Jeg har vært så heldig å få tilsendt en tøff krakk fra den superfine interiørbutikken
   multitrend.no ♦  Krakken er fra House Doctor  (samme leverandør som den røffe lampen vi har på kjøkkenet). Jeg har ikke helt bestemt meg for om den skal få stå her eller på kjøkkenet. De siste dagene har den blitt flyttet litt frem og tilbake. *hihi*  Med prikkete sugerør frafestfabrikken.no blir melken ekstra god ;) Jeg har skikkelig "prikke-dilla" for tiden og det vises i interiøret.

  Have a seat
  Da gjenstår det bare å ønske dere ei riktig
  god helg


  post signature

                                               


  bildebilde

  0 0
 • 10/27/13--03:31: Vårt bittelille soverom!
 • For første gang hos litehi.no...
  ....skal dere få komme inn på soverommet vårt...

   I vårt bittelille hi har vi to soverom. Det største rommet har barna fått, og det bittelilleminste deler vi voksne. Det er viktigere at barna får god lekeplass enn at vi får mye gulvplass!  Gullspeilet fra finn har heldigvis overlevd min iver etter å male-male-male! Det er jeg glad for nå.


  Prikkedilla sa du? De fine vimplene er fra festfabrikken.no - og resten er DIY-prosjekt. Silkepapir fra den lokale blomsterbutikken kan teipes på så mangt.. for eksempel  senga og lampeskjermen. *hihi*  Joda, her kan man snike seg forbi! Bare husk å hold inn magen...

  Garderobeskap og seng er fra Talgø møbelfabrikk. Siden Talgø drives i hjembygda mi er det klart vi alltid velger Talgø når vi en sjelden gang kjøper splitter nye møbler. (Baderomsinnredningen vår er også fra Talgø).


  Herlig nattbord bestående av mine besteforeldres gamle kofferter! Kjekt å se hvor de har vært på tur...
  Og jammen fungerer de som oppbevaringsesker også. Vinn-vinn situasjon for oss med liten plass!  Lampen er mitt nyeste DIY-prosjekt! Før  -bilder og fremgangsmåte kan jeg poste en annen dag.


  Det akkurat passe stygg-fine sengeteppet  har fulgt meg siden jeg bodde i en studenthybel på 12 kvm.  Skuffer under hele sengen er nødvendig når man trenger mest mulig oppbevaringsplass.


  Dette må være det fineste garderobeskapet med "sjalusidører". Og vi får akkurat plass til å åpne dørene *hihi*.  Da gjenstår det bare å feste på håndtakene og finne frem gardiner...
   
   Håper dere likte vårt bittelille soverom!
   Ha en super søndag
   
                                                  post signature


  bildebilde

  0 0

  Inne på den fine bloggen
   "Sukkertøy for øyet"
  fant jeg dette printet som jeg syns var såå kult:  Så da var det bare å ta frem:
  ♦ Blyant & lerret
  ♦ Maling & pensel
  ♦ Kakepynt (ja, du leste riktig) og
  ♦ Svamp.
  Kakepynten ble brukt på brillene...

  Like kult som orginalen ble det ikke, men moro var det i hvert fall å lage det selv!
  Litt ekkelt neseblod passer vel supert i disse Halloween-tider, eller hva?
                                                     post signature


  bildebilde

  0 0
 • 10/30/13--06:18: Isabell Pastell!

 • Nå som det er så mørkt og grått ute store deler av dagen er det koselig med lyslenker som lyser opp og skaper koselig stemning! Snart har jeg vel ei lyslenke i hvert rom *hihi*. Denne flotte lyslenken er fra woweffekt og heter noe så koselig som "Isabell Pastell".  Loppisbordet har også fått seg nye farger. Gult var kult, men jeg klarte ikke å trives med det over tid. Fargene har jeg blandet selv.  Lyslenken har virkelig woweffekt, eller hva? ;)
                   ♦Ønsker alle en fin onsdag, nå går det mot helg


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 11/04/13--05:21: Vinterstemning
 • Her kommer mitt bidrag til NIB's utfordring:
  Vinterstemning    Vinter betyr mye kos med varme pledd, levende lys, kakao, sjokoladekake, eksamenslesing og farger.  Jeg tror vi har godt av å omringe oss med farger når alt der ute er mørkt, grått og etter hvert hvitt. Blå og lilla er mine "favorittvinterfarger" i år. :) Ullteppet i sofaen har vært min oldefar sitt, det varmer fortsatt like godt som da det var nytt.  Sofakroken har fått ett lite vintertre med masse hjemmelaget pynt som minner oss om vinteren som er like rundt hjørnet. Storebror syns det var kjekt å være med å lage dette vintertreet. Bordet vårt er et finn-funn. Det har fått litt farger på beina.

  Pynten på treet er laget av gamle pappesker der vi har klipt ut biter i ønsket fasong. På pappbitene har vi limt på stoffrester, servietter, gamle laken, brukt gavepapir og så videre. Min mormor var snill å donerte villig vekk diverse gamle t-skjorter og annet stoff.  Med et par øyne blir pynten levende.
  Håper dere likte bidraget mitt!  
  Kan du se de andre bidragene!
  Vinterklem fra:


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 11/06/13--01:04: Å forundre seg bort.
 • Lillebror er en selvstendig liten kar. En slik liten gutt som nesten alltid går motsatt vei av alle de andre. Den som sniker seg bort når han er med barnehagen på tur. Han som er nysgjerrig og utforskende. Lillebror er han som slett ikke er redd for å gå den bratte veien helt alene.  Da er det kjekt å dra til postkontoret å hente Molo vinterdress fra herlige

    Lille ugle.

  Med de sterke fargene blir det ikke lenger like lett for lillebror å snike seg unna og forundre seg bort. *Hihi*. Dressen er lett og behagelig, og  med to lange glidelåser er den praktisk å ha av og på.  Fine refleksstjerner har den både på armene og på bakbeina.


  Hos oss er det med andre ord ikke bare interiøret som er fargerikt.
  Ønsker dere en fargerik novemberdag!


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 11/08/13--02:04: Lillebrors sovekrok!
 • Her er lillebrors 
                           
                           ♦sovekrok 

  Vanligvis når jeg viser bilder fra barnerommet er det storebrors "del" jeg viser bilder av. I dag skal dere få se lillebrors sovekrok. 


  I likhet med sin storebror har lillebror vært så heldig å få prøve ut et økologisk sengetøy fra  Green-Rose ♦ Det er mykt og deilig å består av 55% hemp og 45% organisk bomull. Dette sengetøyet er 100% økologisk og passer perfekt til søte små med sensitiv hud. Det fins fler fordeler med å velge grønt, de kan du lese mer om ved å trykke på linken. Lillebror har også blitt bedre i huden etter at vi skiftet sengetøy. 
  Her sover lillebror mykt og godt! 

  Lillebror har fått seg et lite "god-natt-tre" med stjerner. Pynten er selvsagt hjemmelaget. Jeg brukte en stjerneformet telysestake som mal da jeg klipte ut stjernene. Jeg brukte stivt farget papir og en gammel bok da jeg klipte ut stjernene.

  Garnrester kan brukes til fin pynt, bare bind trådene sammen og heng de opp. :)

  Fine Marthe med bloggen "Marsipan og smilefjes" har blitt inspirert av vintertreet jeg har laget iDETTE innlegget. Sjekk gjerne ut hennes herlige variant HER.

  Da gjenstår det bare å ønske alle ei riktig
                           
                           ♦♦ God helg 

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 11/08/13--10:55: Vinterstemning 2.

 • Her kommer mitt andre bidrag i NIB-utfordringen! Jeg syns de blå detaljene i bildene skaper en herlig   ♦♦ vinterstemning   Over sengen til storebror på 3 år har vi hengt en snor. På snoren har vi festet remser med silkepapir. De kalde blåtonene sammen med det hvite, og det lune ullpleddet skaper deilig vinterstemning, syns jeg. 
  (Sengen er kjøpt på finn.no, nattbordet og globusen er loppisfunn, lyslenken er fra "Lille my", ullteppet er arvet)   Lillebror på 1 år har fått seg et "god-natt-vintertre" med stjerner. Stjernene er hjemmelaget. Se gjerne mitt forrige innlegg om du ønsker "oppskrift".  Studentmamman liker den lyse stemningen ved skrivebordet, og de blå detaljene gir meg skikkelig vinterstemning. (Skrivebordet har oldefaren min laget, kisten og medisinskapene er funnet på loppemarked og krakken er fra "Multitrend")

  Mitt første bidrag kan du seHER.
  ...og alle de andre fine bidragene finner du HER

  Jøss, to innlegg på en dag er ikke verst! Ønsker dere en koselig fredagskveld! :)


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 11/11/13--01:12: Jeg vil ha en liten hund!

 • Storebrors julegaveønsker er sannelig ikke lett å etterkomme. Det som står øverst på treåringens ønskelisten er nemlig:

    storesøster& liten hund (en ordentlig sådan)    Her vi bor er det ikke uten videre tillatt med hund. Enn så lenge får Storebror nøye seg med denne skjønne, lille  hunden som er heklet. Den har "stamtavle fra smallstuff" og kan kjøpes hos  Lille Ugle  ♦  dersom du ikke heller ønsker å hekle den selv .

  Sukkertøybloggen  inspirerte meg til å bruke en gammel bilderamme da jeg  fotograferte. Superfin ide!  Voff voff fra:

                                                  post signature


  bildebilde

older | 1 | .... | 3 | 4 | (Page 5) | 6 | 7 | .... | 12 | newer