Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | .... | 10 | 11 | (Page 12)

  0 0

  Jeg er veldig glad i enkle DIY-prosjekter som ikke tar for lang tid. :)

  Det er også en fordel at det ikke er for avansert til at barna kan være med. Flere av dere har sikkert laget garnballer i barnehagen eller på barneskolen? Det var så vidt jeg husket fremgangsmåten, men da den første garnballen var ferdig gikk det raskt unna.  Fremgangsmåte kan du finne hos Lykkefryd, HER

  Jeg hengte mine garnballer på en snor. Nå pynter de opp vinduene i stua. Fargefest hver dag!   På stuebordet ser dere et annet DIY-prosjekt. Tomme glassflasker kan bli flotte lysestaker med litt maling. To av flaskene er malt med kopperfarget maling. Den blå er spraymalt. Jeg ville ikke male hele flaskene, derfor brukte jeg markeringstape. Jeg syns de fungerer som flott pynt til høsten. 


  Er dere også glad i å lage ting selv? Da kan dere dere tagge bildene deres på instagram#FF_DIYog være med i konkurransen om en fott plakat fra2019.no:-) Alle former for DIYs er lov - jo mer variasjon, jo bedre!
                              Smil fra

                                                  post signature


  bildebilde  0 0

  /Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Photowall.no

  Tenk at en tapet kan gjøre så mye med et rom!
  Nå som vi går mot høst hadde jeg lyst til å "røffe opp" stuen litt. Valget falt på en superkul tapet fra Photowall.no. Tapeten ser ut som en riktig slitt betongvegg med hull og skrammer. Tapeten heter concrete wall. I love it!  Det som er så greit med å bestille tapet fra Photowall er at de sender med lim, og tapetlengdene er klare på forhånd. På fire timer fikk stuen vår nytt liv! 


  Jeg beundrer de orange tonene høsten tar med seg...
  Så jeg plukket med meg en høstbukett og tok den inn i varmen.

  Her ser dere et nærbilde av den flotte tapeten. Den er veldig naturtro, syns jeg. Ettersom vi bor i en "betongkloss" syns jeg det var ekstra stilig med denne fondveggen. Det er ikke så mye som skal til for å gi hjemmet et nytt uttrykk. 

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 09/29/15--03:17: Orden i kaos.

 • / Sponset innhold

  På rommet til storebror har det vært litt kaos i lekene og skrivesakene den siste tiden. Det fikk vi ordnet med denne tøffe oppbevaringskurven og skålen fra minikids.no  Oppbevaringskurven er av merket ferm living, og kan brukes til mer enn bare leker. Den passer like fint i andre rom, syns jeg.   Den gamle stringhylla ovenfor skrivebordet har fått en ny skål fra design letters. Den kan også kjøpes hos minikids.no. Skålen kan bli lærerik for storebror som er opptatt av bokstaver og alfabetet for tiden. Nå har han hele rekka tilgjengelig på skrivebordet. I tillegg er den genial til oppbevaring av småting, som viskelær, blyantspisser og så videre.

  Nå gjenstår det bare å se hvor lenge kaoset holder seg unna... :)

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 10/13/15--05:30: Ny lampe og DIY-tre!
 • Da ble jeg endelig fornøyd med ommøbleringen inne på lillebrors rom! Han kan ikke ha sengen under vinduet nå som det stadig blir kaldere ute. Derfor måtte vi flytte sengen lenger inn i rommet. Det plaget meg at det ikke ble plass til nattbord ved siden av sengen, ettersom det er veldig viktig for ham å ha tilgang til nattlampen som pleide å stå på nattbordet. Løsningen ble denne fine vegglampen framinikids.no


   Lampen er av merket "Ferm living". Jeg syns den ser ut som et fuglehus, så da var det bare å lage et tre den kunne henge på. 


  Trestammen og greinene er laget av en gammel bok som jeg enkelt har festet med tape. Bladene og dyrene i treet er stort sett wallstickers fra Jubel.

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 10/21/15--03:28: Favoritter fra Urban Child. • Som dere vet er jeg butikkambassadør for Urban Child. Jeg gleder meg til å vise dere noen nye produkter. Visste dere at urbanchild.no har både posters og kunst i tillegg til supertøffe barneklær? I tillegg kan du finne særegne kostymer i nettbutikken - perfekt til Halloween og lek.
  Den hjemmesnekra hylla vår ble ekstra kul med denne posteren som heter Bjørn Simmons. Jeg liker å snike inn litt humor i interiøret. Det gjør liten og stor glade!


  Ja.. lillebror kan være en rebel innimellom! ;) Nå er faktisk rebel-genseren på salg i nettbutikken!  Det jeg liker så godt med urban childer at de har mange unike produkter som ikke selges andre steder i Norge. Dette er en håndlaget uro, men den er like fin i vinduet som over babysengen.

   Klærne er behagelige og har fin passform.  Her er noen nye barneklær som nettopp har blitt tatt inn i sortimentet: 
  Nå har Lauritz (kattungen vår) nylig flyttet inn, så disse Bandit Cat plaggene vil nok falle i smak hos barna. Sjekk ut Urban child og opplev hvordan designerne er valgt med omhu. Er du på jakt etter noe spesielt til ditt unike barn så finner du det nok her! :)

  Smil fra meg 


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 10/31/15--03:10: DIY: Halloween-pynt.

 • Plutselig var det Halloween igjen! Det er sikkert mange som har barn som er veldig spente i dag? Isac på fem år har telt ned dagene hele uken og gleder seg voldsomt til festen vi skal ha i morgen. I dag har vi hatt det skikkelig kjekt med å lage halloweenpynt. Vi har ikke kjøpt inn noe nytt til festen - kun benyttet oss av det vi hadde i hus fra før. 
  Til og med blomsterpottene har fått en liten "makeover". ;) Klistermerker var alt som skulle til.   Edderkoppene er laget av muffinsformer, sort silketråd og hyssing. Hyssingen ble brukt til spindelvev. For å få det til å se skikkelig støvete og skummelt ut surret vi vatt rundt hyssingen.   Ved å legge en myk fotball under lakenet dukket det opp et skremmende spøkelse. Øyner og munn er sorte klistermerker.    Dette spøkelset ble laget på 1, 2, 3. Jeg tok opp en gammel stumtjener fra kjelleren og surret juletrelysene rundt den. Etterpå surret vi rundt to laken og satt på et isoporhode. Hendene er laget av vanlige ark. Jeg tegnet rundt hendene mine og klipte de ut. De er festet til lakenet med en tapebit. Kanskje fikk du noen ideer til deres Halloween fest?

  Happy Halloween!


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 11/22/15--09:42: Moro med doruller!

 • Barna og jeg har puslet litt med doruller i helgen. Her er resultatet! Søte ugler... og en nisse. Alt du trenger er maling, tråd, papir, øyner og en tusj. Og selvfølgelig: doruller. Jeg festet papiret til uglene og nissen med å bruke limpistol. Nå er det bare å vente spent fram til vi kan henge uglene på juletreet.                                                   post signature


  bildebilde

  0 0
 • 11/28/15--06:38: DIY: Adventsstake

 •  I morgen er det første søndag i advent! Vi gleder oss til julegrantenning og julekos i tiden fram mot jul. I dag ble jeg ferdig med årets adventsstake.   Hurra for farger året rundt!

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 12/01/15--02:50: 1. desember
 • Da var dagen barna har gledet seg til e n d e l i g her. Det er noe magisk ved 1. desember. Her ligger nysnøen på bakken, juleeventyr på barne-tv i kveld, adventskalender og pepperkakekos. Yes, da er det bare å hive seg rundt!    Måtte dere alle få en fin  1. desember!                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 12/18/15--03:30: Tre nye venner.
 • / Innlegget er skrevet i samarbeid med Rikki Tikki

  Vi har fått julebesøk av Herr og Fru Rudolf og Gåsen Holger. De har med seg masse julegodis.  Lauritz ønsker sine nye venner velkommen... 


                                        
  Se så søte! Sjekk ut Medusa-Copenhagen dere også :) 

  GOD JUL!

            post signature


  bildebilde

  0 0
 • 01/07/16--03:22: Nytt år, ny...stue!
 • Godt nytt år, dere! Håper dere har hatt ei fin julefeiring. 

  Her har det skjedd noen forandringer nå på nyåret. Vi har gjort om et av soverommene til en ny stue/ lekerom for småttisene. Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg esker gjenbruk så  dette er en skikkelig "gjenbrukstue".   Det flotte marmorbordet ble gitt bort på finn.no.  Sofaen kjøpte vi brukt av våre gamle naboer på samme nettsted. Stringhyllen over sofaen er fra en auksjon i Sverige. Planten på gulvet står i et melkespann jeg kjøpte i en bruktbutikk. Det har fått litt av en "makeover".  Hurra for gjenbruk!
  Todd Lauritz tester sofaens liggekomfort...
  Nå mangler vi bare en TV! Jeg har planer om  å gjøre om bruskassehyllen til et TV-bord. Håper planen min funker ;-)

  Har dere noen planer for hjemmet deres i 2016? Husk, det trenger ikke bli så dyrt dersom man tenker gjenbruk og redesign! 

  Smil fra                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 01/19/16--06:34: Jeg måtte bare...
 • Får dere av og til en idé som bare "må" prøves ut med en gang?

   I dag fikk jeg et slikt "innfall"... :-) Da ble finn.no-bordet i marmor flyttet fra "nystua" til dagligstuen, og teppet ble dratt med i samme slengen. Stuebordet vi hadde tidligere er trygt plassert i "nystua" (gosj,  jeg må finne et kulere navn til den nye stua/ lekerommet. Forslag?).


  Det er gøy med forandringer! 
  Todd Lauritz lurte fælt på hva jeg drev med...


  Etter litt kaving kunne vi slappe av i enda en "ny" stue. 


  Yes, slik vil vi gjerne ha det en stund. 

  I morgen skal det snekres en spesiell køyeseng på guttenes rom. Materialet ble kjøpt inn forrige onsdag og står klart for å bli hamret løst på. Ups, da blir det visst enda en forandring i vårt lille hi... Bilder av neste prosjekt kommer etterhvert. 

  Ønsker dere en fin ettermiddag!
  Smil fra 


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 01/25/16--11:58: Barnerom i forandring.

 • Jeg finner mye glede i å innrede barnerommet til guttene våre. Det skal så lite til for å begeistre dem.    Her inne skjer det store forandringer for tiden. Det snekres nemlig en køyeseng. IKEA-sengen vi kjøpte brukt skal ikke bli til å kjenne igjen. Køyesenger er magiske for små barn. Jeg husker i hvert fall at jeg alltid ønsket meg en spesiell køyeseng som liten.


  Legg merke til den gule hyllen. Det må vel være verdens enkelste DIY? I tillegg koster den kun panten. Tre bruskasser stablet oppå hverandre, og vips så har du en lekker hylle! 

  Miffy venter spent på forandringene som skal skje her inne...  Smil fra

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 02/06/16--06:21: DIY køyeseng.

 • Hei!

  I dag skal jeg vise dere køyesengen som samboeren min og jeg har laget til guttene. Vi ble skikkelig fornøyd med resultatet!  Orginalt så sengen slik ut:


  Jepp, en veldig enkel køyeseng fra IKEA... helt uten personlig preg. Nå er den ikke til å kjenne igjen. Vi dekte sengen med veggplater og lagde en ny stige av lekter. "Vinduene" i sengen er faktisk skjært ut for hånd med stikksag. 


  Vi har valgt en mørkere grønnblåfarge inni sengen slik at den føles som en trygg hule til de små. Utsiden av sengen er malt i samme, lyse, grønnfarge som veggen. 

  Kan jo oppgi fargekoder for de som måtte lure på det: 

  - Lys grønn: S0515-G20Y
  - Fargekoden inni sengen: S1050-B70G

  Hurra for ny seng! I morgen braker det løs med  barnebursdag her... :) Fin lørdag til dere! 

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 03/23/16--06:28: God påske!
 • Hurra! 
  Endelig påskeferie på meg også. 
  Hva skal dere gjøre i påsken?  Her pynter vi enkelt til påske med påskeliljer, fjær og egg med smilefjæs ;)
  Da er det bare å pakke klart til hyttetur med ullgenser, appelsiner, kakao og kvikklunsj i ryggsekken - eller hva?


  Jeg digger påsken, og håper å kjenne noen varme solstråler mot kinnet.
  God påske!

  Smil fra


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 04/15/16--08:05: Jublende vårfølelse

 • Nå for tiden er det sol og snø sånn cirka annenhver dag her vi bor. Jeg gleder meg til våren og sommeren er her for fult. Småfugler, grønt gress og fargerike potteplanter ute på terassen.  Yes, det blir bra! 
  De fine putene er fra jubelshop.no (annonselenke) - psst. De kommer i begrenset opplag så her gjelder det å være rask :) 

  Putene passer like fint inne som ute:


  Definitivt noen nye favoritter.

  Ønsker dere ei fin helg!

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0


  /Annonse

  Jeg har funnet meg en ny favorittbutikk på nett. Blueboxshop.no! Det var helt tilfeldig at jeg fant denne lekne interiørbutikken på instagram - @blueboxshop.no. Det er så gøy å oppdage nye butikker som virkelig faller i smak.    


  Slike søte honeycomb'er har jeg aldri sett før. De er skikkelig skjønne! De kan også henges opp.  Kanskje det kommer noen på juletreet etterhvert :)


  Guttene har fått denne store elefantsparebøssen som heter Norsu. 

  Sjekk ut butikken dere også! Det blir vanskelig å ikke finne noe som faller i smak!

                                                  post signature


  bildebilde

older | 1 | .... | 10 | 11 | (Page 12)