Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | .... | 9 | 10 | (Page 11) | 12 | newer

  0 0
 • 03/27/15--09:11: Påskepynt-inspirasjon
 • Lite hi har fått medvirke i en artikkel på Klikk bolig. Trykk gjerne her om du vil lese den og få litt inspirasjon til hjemmelaget påskepynt.   God påske, alle sammen!

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 04/01/15--09:05: Påskesalg hos Urban Child

 • Hurra!


  Jeg har fått æren av å bli ambassadør for nettbutikken 

  For å feire dette får dere nå 10% rabatt på nesten alle varer ut påsken! Hos Urban Child finner du blant annet tøffe klær til barn og stilige plakater (print). Trykk her for å komme rett til påskesalget! Rabattkode: LITEHI10


   
  Superkanin passer godt på storebror her han står over sengen hans. Superkaninen finner du her


  Her er lillebror i slaget!
  Den tøffe t-skjorten fra BONDON Organics finner du her

  God Påske!
                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 04/13/15--05:41: Barndomsminner!
 • /Sponset innhold

  Pleide dere å tegne paradis med kritt på asfalten i skolegården da dere var barn? Det gjorde vi. Da jeg fant denne flotte "wallstickeren" inne hos happylines.no var det klart at vi måtte skaffe oss et paradis. Lenge leve nostalgien! Nå kan vi bare sprette fra yttergangen og inn mot stua.   Paradiset var veldig enkelt å montere. Alt jeg måtte gjøre var å vaske over gulvet og presse klistermerkene ned på gulvet med et bankkort. 

  Viser dere i samme slengen denne morsomme butikkhyllen som jeg fant i en bruktbutikk til 25 kr. Med litt spraymaling ble den ny. Perfekt til oppbevaring av blader. 


  Ønsker dere en fin vårdag!

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 04/18/15--08:35: Rosa stoler!

 • /Sponset innhold

  Flaks for meg at de tøffe guttene jeg bor sammen med ikke er allergiske mot rosa! :-) Disse stolene heter Bornholm og er fra Talgø og Skeidar er forhandler av disse stolene. Jeg syns de passet perfekt til vårt loppisbord.
  Jeg monterte de på 1,2,3 helt uten verktøy. Det er alltid en fordel om møbelmontering ikke tar for lang tid, syns jeg.  Stolene fins i flere ulike farger: Pure white, lyseblå, rosa og kalkgrå. Noe for enhver smak. Her tester storebror ut de nye stolene iført stilig genser fra Urban Child:   FIN LØRDAGSKVELD TIL DERE
  -Jeg skal bruke kvelden til å skrive masteroppgave-
                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 05/23/15--09:12: Skrivebord

 • Storebror har lenge ønsket seg et skrivebord, siden han er så glad i å tegne. Og jeg kan bruke det til hjemmekontor og studier når han er i barnehagen. Det kule skrivebordet fant vi  på finn.no. Med litt maling ble det riktig så flott. Veggen har blitt ny med litt gavepapir. Helt kurrant for midlertidige løsninger :-) Hyllen og lampen er fra Fretex. Hurra for gjenbruk!  Det er ikke bare gamle ting på rommet til storebror. Dette tøffe printet av Superkanin er nytt og kan kjøpes hos urbanchild.no. Det tøffe bilteppet er også nytt:

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0


  Jeg hadde så lyst på ei fin hylle ute på balkongen.
  På 1,2,3 var det gjort: 

  Alt du trenger for å lage denne hyllen er et gammelt bildekk og en skrue. Gamle bildrekk gis ofte bort gratis og man kan få tak i de på for eksempel bilverksted. Hurra for gjenbruk og kreativitet!


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 06/10/15--08:32: NIB-utfordring: Hjemmekontor

 • Hei dere!

  Jeg deler dette bildet på ny for å delta i månedens NIB-utfordring "Hjemmekontor". Denne måneden samarbeider de med SCANDIAVIAN BUSINESS SEATING.

   Dette fine skrivebordet fant vi på finn.no, og det ble veldig fint med litt maling på skuffene. På den ene siden av skrivebordet er det en bokhylle - veldig praktisk!


  Stringhyllen over skrivebordet, samt lampen er fra Fretex. Veggen bak skrivebordet ble ny med litt gavepapir og tape. ;)

  Håper dere liker bidraget mitt.


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 06/18/15--06:12: Jublende sommerstemning!

 • Selv om sommeren her i Trøndelag har vært grå og trist til nå har vi sommerstemning inne.


  Barnerommet er pyntet med vimpler, plakater og wallstickers fra Jubelshop.no. I love it! Husene på skapet har jeg malt på, med tape var det gjort på 1,2,3. Vinduene er tegnet på med tusj. De er ikke helt perfekte, men de gir likevel mye glede.

  Isac på 5 år har tegnet en glad mann med mange ballonger,


  og en mann som er sint og streng fordi han har færre ballonger.   Jubeldesigneren heter Henriette, og jeg syns det er helt fantastisk å se hva hun får til og hva hun skaper. Jubel gir glede til ethvert rom! Jeg er så glad for at jeg får samarbeide med henne. Ønsker dere alle en jublende flott sommer! 


  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 07/27/15--06:10: Sommerminner på veggen!
 • Plutselig var sommerferien over for vår del, og hverdagen kaller!

  Vi har hatt en kjekk sommer, til tross for mye regn og grått vær. I ferien har vi blant annet besøkt dyreparken i Østersund, og der hadde de flotte Zebraer! Hva passer vel da bedre enn å dekorere veggen med denne flotte zebra-tapeten?


   Et herlig sommerminne fra sommeren 2015! ;-) Dette er ikke en vanlig tapet, det er også en magnettavle. Både praktisk og fin, med andre ord. Den passer like godt over kjøkkenbenken (vaskbar!) som i stuen eller på soverommet. Hos FinSTIL.no (annonse) kan du bestille denne magiske magnettapeten med print av ditt favorittdyr! 


  Håper dere alle har hatt en fin sommer! Kanskje har dere gjort noe spennende?


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 07/29/15--08:10: Balkong POW.
 • Her kommer et lite bildedryss fra balkongen vår, ettersom det har blitt noen forandringer siden sist.  Vi trives godt her ute, meeen det hadde ikke gjort noe om den var dobbelt så stor, altså... ;)


  Lillebror har fått en is i dag. Han lurer på om ikke jeg også kan bli med inni tipi teltet å spise den... Teltet fikk han forresten fra finstil.no.  


  Denne sjarmerende stringhylla med hanker fant jeg på Fretex for 30 kr. Kupp! I hylla står det små krukker / vaser som er laget av tomflasker.


  Melkespannet har blitt pimpet med en "palme". Bildekket fungerer fortsatt som en kul hylle / blomsterpotte.   En papirpose har blitt sprayet og tar nå godt vare på pleddene. Man vet aldri nå været slår om her i Trondheim og pleddet må fram. :)

  Ønsker dere en fin sommerkveld!
  Smil fra

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0


  Har du en instagramprofil og er glad i å bruke litt farger i interiøret? Da bør du slenge deg med i utfordringen til Marianne ( 👉 @marekren) og meg (👉 @litehi). Vi deler ut flotte premier!                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 08/05/15--05:48: Prompestol?


 • Lillebror på 3 år ble svært glad da han oppdaget at vi hadde fått oss en ny stol i stua - med prompehull!


  Så lenge han ikke bruker stolen til "utedo" er det greit for meg...:D  Salg på skeidar = ny prompestol, altså...  _____________________________________________________________

  Psst. Minner om instagramutfordringen vår hos @litehi og @marekren. 

  Utfordringen er sponset av Jubelshop og Mellowdesign!


  Ha en fin dag!
                                                  post signature


  bildebilde

  0 0

  Denne måneden kan dere lese om lillebror sitt rom i magasinet "Foreldre og barn". Jeg har tatt bildene som er brukt, og jeg har skrevet teksten til reportasjen.   Det som er skuffende er at magasinet har gitt sønnen vår feil navn gjennom hele reportasjen. I tillegg har de gitt ham et jentenavn. Det er heller ikke sammenheng mellom bildene de har plukket ut og teksten jeg har skrevet. Teksten jeg sendte inn burde blitt lest før de valgte ut passende bilder som belyser teksten. Magasinet har beklaget dette ovenfor meg, noe jeg setter pris på. Jeg vil likevel påpeke dette for dere slik at det ikke blir flere misforståelser dersom noen av dere leser bladet:) Uansett var det stas å se lillebror og rommet hans i magasinet :) 


  Nyt siste rest av helgen!
  Smil fra


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0


  /Innlegget er skrevet i 
  samarbeid med lakriis.no  Har dere hørt om den nye nettbutikken lakriis.no
  Jeg oppdaget butikken på instagram (@lakriis) og ble fort fascinert av de morsomme printene de selger. Det skal godt gjøres å ikke finne et print som passer din stil. Dersom du mot formodning ikke skulle finne det motivet du er på utkikk etter er det bare å sende lakriis ditt ønske, så lager de ditt produkt på bestilling! Det kaller jeg god kundeservice :)

  Over senga til storebror henger Fredrik monsterArne og Lene alfabet og Bertine bamse  Storebror er godt i gang med å lære seg alfabetet i disse dager... Nå som det henger over sengen hans går det kanskje enda fortere framover!


  Ønsker dere en koselig kveld!


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 08/14/15--12:06: Med sans for forretninger...


 • Lillebror har god forretningssans. Nå selger han is direkte fra sitt eget kjøkken.


  På varme dager, som dagen i dag har vært, går salget godt. Men for kaldere dager kan det bli behov for litt reklame. For å øke salget har han fått et fint print av en deilig is som virkelig frister storebror. Isprintet finner du hos Lakriis.no (annonselenke).

  Løp og kjøp ;)

  God helg ønskes deg, 
  smil fra:                                                  post signature


                                               


  bildebilde

  0 0
 • 08/22/15--03:47: Norsk design hos 2019.

 • Wow, plutselig ble stueveggen vår forvandlet til et flott kunstgalleri.


  Jeg er stolt og superglad for å få muligheten til å dele disse plakatene med dere i samarbeid med 2019.no. Nettbutikken 2019.no produserer norsk design av beste slag!
  Ved å lage flotte plakater av kjente og ukjente norske helter skaper 2019 de vakreste, fargesterke, plakater.


  #ViHyller:
  - DJ Grieg!
  - Sonja Henie: norsk kunstløper, OL-vinner, filmskuespiller og kunstmesén
  - Brudeferden!
  - V for victory!


  Disse kunstverkene kommer i begrenset opplag - og er håndnummerert på baksiden. Man må være rask for å få tak i sin superhelt før den blir utsolgt! 
  Stikk innom 2019 og velg deg en plakat av din favoritthelt! 

                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 09/03/15--04:04: Kult UllKuleTeppe!
 • /Dettet innlegget er skrevet i samarbeid med UllKuleTeppe.com

  Har dere hørt om UllKuleTeppe.com?
  De designer superflotte ulltepper av god kvalitet.
   Jeg har fått designe mitt eget UllKuleTeppe fra UllKuleTeppe.com!


    - Jeg valgte (selvfølgelig) herlige pastellfarger fra deres fargekart! *Hihi*  Disse teppene håndlages i Nepal, av kvinner som får rettferdig lønn og arbeidsbetingelser. Kvinnene som lager disse teppene tjener 2-3 ganger mer enn det som er gjennomsnittlig lønn i Nepal. Dette er jeg glad for å kunne støtte opp om! 


  Hvert teppe er satt sammen av hundre- og tusenvis av små, håndrullede, soltørkede ullkuler. På deres nettsider kan vi se hvordan teppene lages. Det å sette alle disse ullkulene sammen til et ferdig produkt er et kunststykke, syns jeg. Likevel er leveringstiden på kun 2-4 uker (!).
  Vårt UllKuleTeppe har ikke fått seg en fast plass enda - så det har blitt flyttet litt omkring.

   


  UllKuleTeppe er opptatt av å bevare både miljøet og menneskene som arbeider for dem. Av den grunn bruker de naturlig farge på ullkulene og engasjerer seg i rettferdig handelspraksis med kvinner i Nepal.  Hos UllKuleTeppe.com kan man velge mellom flere ferdigdesign, eller man kan designe/ skreddersy sitt helt eget teppe slik som jeg har gjort. Man kan også velge form på teppet  - rundt eller rekrangelformet. På sitt fargekart har de med 65 farger man kan velge mellom. Man kan også velge mellom ulike mønstre. På den måten kan man designe det perfekte teppet til eget hjem, tilpasset egen smak og livsstil!


   

  Når teppet kommer i posten følger det med en lapp med navnet på kvinnen som lagde teppet. Mitt teppe er laget av Maya Rai! Jeg har nå mulighet til å takke henne personlig. Det syns jeg er fantastisk!
  Guttene våre setter også pris på teppet. 
  Som dere ser har de allerede begynt å bygge lego mens de ligger på teppet - og de ble liggende ganske lenge...
  Jeg har også testet teppet på soverommet. Det var veldig godt og mykt å møte ullteppet i det jeg snublet ut av senga! Til vinteren blir nok teppet en favoritt på soverommet.  Hos UllKuleTeppe er frakten ALLTID gratis, uansett hvilket land du bestiller fra! Følg gjerne bedriften på instagram: @ULLKULETEPPE. Bestill ditt teppe nå så får du et varmt teppe til høstkulden setter inn!


  Smil fra 


                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 09/09/15--03:19: Nytt familiemedlem!

 • Snart flytter denne lille krabaten inn til oss.
  Gjett om vi gleder oss?! :D


  Han har ikke fått navn enda...
  Men vi tenker på saken. Nå teller vi ned dagene til han er leveringsklar. Pus er en bengal kattunge med blå øyne og "leopardpels". På bildet er han 6 uker gammel.
  Bildet har jeg lånt fra annonsen.

   Smil fra


                                                  post signature
  bildebilde
  0 0  Da kjører FARGEFORKJEMPERNE, @marekren og jeg @litehi, i gang en ny utfordring på instagramUttrykksikonet smile Har du malt noe? Tegnet, heklet, sydd, snekret, klistret, redesignet eller sprayet? Vi ønsker å se din DIY - og ingen DIY er for liten eller stor Uttrykksikonet smile Fire finalister kåres 28. september og vinneren får en flott plakat av Sonja Henie fra 2019 Uttrykksikonet smile Verdi 590,- (!)

  Tagg bilde av din DIY ‪#‎FF_DIY og følg @2019.no på instagram for  delta Uttrykksikonet smile   Del gjerne dette innlegget slik at vi kan spre skaperglede!                                                  post signature


  bildebilde

  0 0
 • 09/19/15--08:36: Grått ute. Fargefest inne!
 • I dag har regnet øset ned...
  Da er det heeelt greit med en real fargefest inne! Slike dager er også godt egnet til å sysle med kreative prosjekter innendørs. 


  Noen av putene i sofaen er malt med tekstilmaling. Jeg kjøpte hvite, billige putetrekk på IKEA... og vips ble de forvandlet til unike puter! Hyllen på veggen har den snille bestefaren min snekret, og blomsterpotten ble ny med klistermerker. Det er kjekt med interiør man kan lage selv! 


  Om dere vil ha mer DIY-inspirasjon kan dere sjekke ut taggen #FF_DIY på instagram. Alle som poster og tagger bilder av sin DIY, samt følger @2019.no på instagram er med i konkurransen om å vinne en flott  plakat fra 2019.no. Fire finalister kåres 28. september!  Fin lørdag til dere!
  Smil fra

                                                  post signature


  bildebilde

older | 1 | .... | 9 | 10 | (Page 11) | 12 | newer